DE BETERE HIFI ZAAK - MEER DAN 140m² WINKELPLEZIER - 25 JAAR ERVARING

Het ontstaan van de zaak

De zaakvoeder draait al een tijdje mee in de HIFI – Audio wereld.

We gaan terug naar 1980 toen ik van mijn nonkel een schenking kreeg van 2 zelfbouw Coral speakers , een Sinclair Project 9 versterker , Stanford mengtafel en een Philips platenspeler. Al snel bleek dit een verkeerde keuze te zijn daar er van studeren weinig sprake was , er kwam snel een 2e “obsessie”  zijnde elektronica. Hoe werkt dit alles nu en wat zorgt ervoor dat er geluid uit komt , het fascineerde mij enorm.

Op 12 jarige leeftijd werd mij de Wet van Ohm opgelegd en de kleurencode van weerstanden , leerstof dat pas jaren later aan bod zou komen maar ik kende ze uit mijn broekzak en vond mijn studies en elektriciteitslessen zo saai dat ik de leraar hierop attent maakte. Het was dan ook overduidelijk dat de passie voor audio / video & elektronica boven mijn studies stond met alle gevolgen aandien op latere leeftijd. Op 17 jarige leeftijd mijn studies beëindigt en als leercontract terecht gekomen in de IT wereld waar ik langere tijd actief was. Uiteindelijk via dag / avond school toch nog een volwaardig diploma elektronica behaald met grote onderscheiding. Als eindwerk bouwde ik een eindversterker van 100 watt die later op mijn discobar voor de nodige versterking zorgde , na 20 jaar weigert deze nog steeds een defect !

De interesse voor audio, hifi , elektronica is alleen maar blijven toenemen. Het opstarten van een zelfstandige activiteit werd snel een feit , enerzijds elektronica herstellingen en anderzijds de verkoop van de betere Hifi componenten.

The Audio Shop , gevestigd op de Lierbaan 64 zit momenteel al 8 jaar op deze locatie .

Elektronica / Hifi / IT , een perfect huwelijk , een meerwaarde die niet elke audio zaak kan voorleggen !

Ons service center kan je vinden op : www.thevintagecompany.be  , een bewuste keuze om deze onder een andere naam te vestigen daar er wel eens onduidelijkheden ontstonden.